Zakelijke telefonie voor bedrijven van iedere grootte!

Zorg voor maximale klanttevredenheid en versterk de band met je klanten door gebruik te maken van onze flexibele VoIP-oplossing. Deze naadloos geïntegreerde oplossing werkt perfect samen met je CRM- en helpdesksystemen en kan eenvoudig worden aangepast aan de groei van je bedrijf.

Optimaliseer je bereikbaarheid

Flexibel werken, waar je ook bent

Volledige controle, deskundige ondersteuning

Het gemak van Voipro zakelijke telefonie!

Bij Voipro geloven we in de kracht van slimme communicatieoplossingen die naadloos integreren in jouw bedrijfsprocessen. Met telefonieoplossingen in de cloud heb je altijd en overal toegang tot de beste functies en voordelen, zonder dat je hoeft te investeren in een eigen dure telefooncentrale.

Of je nu onderweg bent, thuiswerkt of op kantoor werkt, onze telefonieoplossingen zorgen ervoor dat je verbonden blijft met jouw klanten. Met ons gebruiksvriendelijke platform kan je gemakkelijk gesprekken beantwoorden, doorschakelen, opnemen en voicemailberichten beheren.

 

Daarnaast bieden wij een breed scala aan integraties met andere bedrijfsapplicaties, zoals CRM- en boekhoud-software. Hierdoor kan je efficiënter werken en bespaar je kostbare tijd. Onze oplossingen zijn ook schaalbaar, wat betekent dat we gemakkelijk kunnen meegroeien met jouw bedrijf.

Bij Voipro gaan we verder dan alleen telefonieoplossingen. We bieden een totaalpakket aan communicatieoplossingen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met onze oplossingen kun je gemakkelijker met jouw klanten en collega’s communiceren, zodat je altijd verbonden blijft en de beste service kan bieden.

Voor wie is Voipro?

Voipro levert op maat gemaakte telefonie voor ieder bedrijf! Voipro is speciaal ontworpen om voor ieder bedrijf een passende oplossing te bieden.

Starters en ZZP’ers

De slimme telefonie-oplossing van Voipro maakt startende ondernemers en ZZP'ers snel en eenvoudig optimaal bereikbaar.

MKB

Ontdek alle zakelijke telefonie oplossingen voor MKB's en groeiende bedrijven om effectief samen te werken met collega's.

Ontvang een offerte

Benieuwd wat Voipro voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag direct een offerte aan en ontdek onze slimme oplossingen voor efficiëntere communicatie en samenwerking.

Wat onze klanten zeggen

"Sinds we zijn overgestapt op VoiPro, hebben we onze productiviteit enorm verbeterd. Het is veel gemakkelijker geworden om op afstand te werken, wat in deze tijd van onschatbare waarde is."

"Als startup hadden we een betaalbare, schaalbare oplossing nodig om onze communicatie op orde te krijgen. VoiPro heeft ons geholpen om professioneel over te komen en heeft ons de flexibiliteit gegeven om snel te groeien."

"VoiPro heeft onze oude telefooncentrale volledig vervangen en heeft ons veel geld bespaard. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en heeft ons geholpen om onze klantenservice te verbeteren. We zijn zeer tevreden met de service en ondersteuning die we hebben gekregen."

O

O

GRATIS DEMO

Ontdek de voordelen van onze zakelijke telefonie-oplossingen door middel van onze gratis 14-daagse demo! Tijdens deze periode kun je onze oplossingen uitproberen en ervaren hoe ze jouw bedrijf kunnen verbeteren en efficiënter kunnen maken. Onze experts staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Meld je nu aan voor onze gratis demo en ontdek hoe Voipro de telefonie van jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!