De online telefooncentrale voor ondernemers.

Ontdek 14 dagen lang gratis het gemak en de betrouwbaarheid van Voipro met onze gratis demo . Met onze geavanceerde telefooncentrale kan je altijd en overal gebeld worden op je vaste nummer en meerdere apparaten! 

Gebruiksvriendelijk systeem dat je bedrijf efficiënter maakt en je imago verbetert.
Dagelijks vertrouwen duizenden bedrijven op onze diensten en expertise

Gratis Demo

Meld je hieronder aan voor onze gratis 14-daagse demo. €0 opstartkosten en direct starten!

  Start vandaag nog met je gratis demo en ontdek het gemak van onze zakelijke telefonie.

  Het gemak van Voipro

  Beste support

  Onze klantenservice wordt hoog gewaardeerd, met een gemiddelde score van 9,5.

  Eenvoudig beheer

  Met ons overzichtelijk systeem heb je altijd volledige controle over de telefonie van je bedrijf, moeiteloos beheerd vanuit één centrale plek.

  De alles-in-1 oplossing

  Wij hebben een groot aantal features, waaronder internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconferenties en meer!

  Lage kosten

  Je hoeft geen grote investeringen te doen om te profiteren van de nieuwste technologieën. Je kunt vandaag nog gratis beginnen, zonder hoge opstartkosten (€0).

  Wat onze klanten zeggen

  Lijfkracht
  LijfkrachtJim Breedveld
  Lees verder
  Dankzij de mogelijkheden die de telefooncentrale van Voipro ons biedt, hebben wij onze processen kunnen optimaliseren. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide opties. Hierdoor kan ons team efficiënter te werk gaan en is de klantbeleving doelgerichter en nog persoonlijker.
  LXIT
  LXITAlex Scholtens
  Lees verder
  Voipro helpt mij als partner om kwalitatief hoogwaardige telefonie diensten te leveren aan mijn klanten. Door hun producten continue te blijven ontwikkelen hebben ook mijn klanten die Voipro kiezen een voorsprong in de techniek en mogelijkheden die telefonie op dit moment biedt. We hebben al jaren een fijne, laagdrempelige en vooral betrouwbare samenwerking.
  Puur Texels
  Puur TexelsDemi Trik
  Lees verder
  Dankzij de eenvoudige en mooie user interface van het Voipro platform, zijn wij in staat om op een zeer efficiënte manier grip te houden op onze zakelijke telefoniebehoeften. Het intuïtieve ontwerp maakt het voor ons eenvoudig om aanpassingen door te voeren en beheertaken uit te voeren wanneer dat nodig is.
  Van Der Laan Groep
  Van Der Laan GroepMarco van der Laan
  Lees verder
  Vanderlaan Groep moet als financiële dienstverlener altijd goed bereikbaar zijn en dat gaat uitstekend met het telefonieplatform van Voipro. Het platform is betrouwbaar en flexibel te beheren. Daarnaast is de service van Voipro goed en persoonlijk.
  Previous
  Next

  Probeer 2 weken gratis!

  Ontdek de voordelen van onze telefooncentrale tijdens onze gratis 14-daagse demo! Zo kan je onze oplossingen gratis uitproberen en ervaren hoe ze jouw bedrijf kunnen verbeteren en efficiënter kunnen maken!

  Meld je nu gratis aan en ontdek hoe Voipro jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!
  l6-b-r-3
  l6-b-r-3
  l6-b-r-2
  l6-b-r-2