Voipro - De beste keuze voor zakelijke telefonie

Voipro is opgericht in 2005 als een toonaangevend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het leveren van telefonie via het internet (VoIP = Voice over IP) aan de zakelijke markt. Als pionier hebben we de manier waarop bedrijven telefoneren veranderd en hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve telecomprovider. Ons doel is om u, de zakelijke gebruiker, te voorzien van de kracht van moderne communicatie.

De kracht van Voipro

V

Onze missie en visie

Bij Voipro hebben we een duidelijke missie en visie. Onze missie is om je te voorzien van het meest gebruiksvriendelijke en moderne telefoonsysteem. We willen je voorzien van geavanceerde functies en mogelijkheden waarmee je je bedrijf efficiënter kunt runnen en je professionele imago kunt verbeteren.

Onze visie is om je als zakelijke gebruiker in staat te stellen om overal ter wereld op een eenvoudige en complete manier te telefoneren en te communiceren. Wij geloven dat moderne communicatietechnologie naadloos moet integreren in je dagelijkse werkprocessen, zodat je altijd productief en bereikbaar bent, ongeacht je locatie.

Voordelen van Voipro

Met Voipro geniet je van talrijke voordelen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Gebruiksvriendelijk systeem

Ons telefoonsysteem is ontworpen met de gebruiker in gedachten, zodat je gemakkelijk alle functies en mogelijkheden kunt gebruiken zonder technische kennis.

Innovatieve oplossingen

We innoveren voortdurend om jou de nieuwste en meest geavanceerde telefonie-oplossingen te bieden, zodat je altijd een voorsprong hebt op de concurrentie.

Persoonlijke aandacht

Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om je te helpen met vragen, technische problemen of advies op maat. We streven naar een persoonlijke en betrouwbare samenwerking met elke klant.

Geïntegreerd met je bedrijfssoftware:

Wij begrijpen het belang van naadloze integratie van telecom met CRM- en ERP-systemen. Daarom bieden wij geavanceerde koppelingen en integraties zodat je efficiënter kunt werken en tijd kunt besparen.

Duidelijk en transparant kostenmodel

Bij Voipro hanteren we een duidelijk en transparant maandelijks licentiemodel, waarin alle service-, hardware- en licentiekosten zijn opgenomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbaarheid en veiligheid

We bieden een betrouwbare en veilige communicatieomgeving, met 24/7 bewaking en versleutelde gesprekken, zodat je bedrijfsinformatie altijd goed beschermd is.

V

Bij Voipro streven we ernaar om onze klanten een maximaal rendement te laten behalen met minimale inspanningen. We zijn trots op ons gebruiksvriendelijke platform, innovatieve oplossingen en uitstekende ondersteuning. Kies voor Voipro en ervaar de kracht van moderne telefonie voor jouw bedrijf.